Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 7,50

Aantal op voorraad:  2

Munchkin

Art. Nr. 905

Omschrijving:
Een hilarisch, goed voor avonden lol...

Je begint als een niveau een mens zonder klasse. Maar naarmate het spel vordert kan je veranderen in een dwerg, elf, priester, magier en dief.

Dit is Munchkin, een kaartspel dat de ultieme parodie is op Dungeons & Dragons. Vecht met monsters, verover de schat en pak ook de schat van je teamgenoten af. Alles om maar tot niveau tien te komen en het spel te winnen is geoorloofd.

Spelverloop:
Schop de deur open en aanschouw wat zich daar bevindt: is het een monster of een voorwerp? Als er een monster in de kamer zit kun je ervoor kiezen met hem te vechten. Maar wees er zeker van dat je hem kan verslaan, anders moet je vluchten. Als je hem kan verslaan krijg je zijn schat en stijg je een niveau. Kun je hem niet verslaan dan kun je je mede-spelers om hulp roepen. Maar die helpen natuurlijk niet voor niets en kunnen je vragen de schat te delen.
Je kunt elkaar ook dwars zitten door met drankjes te gaan gooien, andere monsters bij het gevecht te betrekken of het monster waar hij tegen vecht sterker maken. Bijna alles mag bij Munchkin, zolang je er maar voor zorgt dat je wint.

De speler die het eerste bij level tien is, wint het spel.

Aantal spelers: 3 - 6

Leeftijd: vanaf 12 jaar

Speelduur: ca. 60 minuten

Inhoud:
- 168 kaarten (94 Kerkerkaarten, 74 Schatkaarten)
- spelregels

Spel is compleet en in zeer goede staat.Munchkin - 1
Munchkin - 2
Munchkin - 3