Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 8,50

Aantal op voorraad:  1

Lorraine Pascale - Home Cooking Made Easy NL editie

Art. Nr. 84

Omschrijving:
Dit is het boek waar veel fans van Lorraine Pascale naar uitkeken. Het omvat haar karakteristieke elegante, stressvrije kookkunst - met braadschotels, soepen, stoofpotten, bijgerechten, desserts, doordeweekse maaltijden en feestgerechten: heerlijk eten dat simpel te bereiden is, zonder gedoe.
Wat dacht u van een Britse klassieker met net dat beetje extra, zoals de Decadente herderspastei met rozemarijn en worcestersaus? Of kiest u liever voor iets wat snel klaar is, bijvoorbeeld de Pasta met pancettaroomsaus of een van de vele vegetarische juweeltjes als de Ovenrisotto met paddenstoelen, kastanjes en truffelolie?
Voor een vrijdagavond met vrienden zijn de In rioja gestoofde lamsschenkels met chorizo en knoflook of de Dubbel gebakken kip Kiev allebei een goede optie. U kunt ze van tevoren bereiden en in de oven schuiven als uw gasten arriveren.
En natuurlijk zijn er Lorraines weelderige nagerechten en taarten, zoals de Zondige, zalig zompige chocoladetaart, de Supersmeu?ge pecantaart met bruinesuikerdeeg en de Graffititaart.
Met foto's van bijna elk recept en allerlei tips en aanwijzingen is elke bladzijde een bron van inspiratie.

Deze nederlandse uitgave is niet meer leverbaar in de winkels.

Boek is in zeer goede staat.

VASTE PRIJS.Lorraine Pascale - Home Cooking Made Easy NL editie - 1
Lorraine Pascale - Home Cooking Made Easy NL editie - 2