Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 12,50

Aantal op voorraad:  1

Logan Stones

Art. Nr. 7885

Omschrijving:
Logan Stones is gebaseerd op het bekende spel "Steen Papier Schaar".
In plaats van de (voor dit spelletje) gebruikelijke handgebaren wordt in Logan Stones gebruik gemaakt van spelstenen met daarop de bekende steen/papier/schaar gebaren in illustratievorm.

Begin het spel door alle 18 stenen in het bijgeleverde zakje te doen en ze te schudden. Elke speler pakt willekeurig 8 stenen uit de zak en plaatst ze op een zodanige manier op de tafel dat de pictogrammen op de stenen goed te zien zijn. Neem de overgebleven 2 stenen uit de zak en leg ze naast elkaar neer op tafel. Nu kan het spel beginnen.
Het doel van het spel is een rij te maken van 4 of meer stenen van hetzelfde symbool. De stenen moeten tegen elkaar aan gelegd worden, en vormen hierdoor een eiland. De stenen van het eiland zijn niet van een specifieke speler, dus als de ene speler uiteindelijk een rij van drie stenen heeft aangelegd, en de andere speler legt de ontbrekende 4e steen aan, dan heeft deze speler uiteindelijk gewonnen.
Bij het aanleggen van de stenen moet er altijd contact zijn met tenminste twee andere stenen. Als het symbool op de aangelegde steen van grotere waarde is dan een of meer van de stenen die er tegen aan liggen, dan moeten alle stenen van mindere waarde omgedraaid worden. Echter, de aangelegde steen mag niet omgedraaid worden.
De symboolwaarde van de stenen is als volgt: Als een "Steen" wordt aangelegd, dan moet "Schaar" omgedraaid worden. Als een "Schaar" wordt aangelegd, dan moet "Papier" omgedraaid worden. Als een "Papier" wordt aangelegd, dan moet "Steen" omgedraaid worden.

Klinkt het nog raar of ingewikkeld? Logan Stones moet je vooral gewoon doen! Zeker als je niet onder de indruk bent van veel huidige basale, voorgekauwde spelletjes die na twee keer spelen al niet meer leuk zijn... want Logan Stones blijft elke keer weer een uitdaging!

Een leuk en tactisch geheugenspel voor jong en oud, uitgevoerd met mooie speelstukken en een draagzakje.

Aantal spelers: 2

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Spelduur: ca. 15 minuten

Inhoud:
- 18 speelstenen
- opbergzakje
- spelregels

Spel is compleet en in zeer goede staat.Logan Stones - 1
Logan Stones - 2
Logan Stones - 3