Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 5,00

Aantal op voorraad:  1

Rushhour 2 aanvulset - Thinkfun (nieuw)

Art. Nr. 759

Omschrijving:
Deze aanvulset met 40 kaarten en een voertuig is een toevoeging aan het originele Rush Hour spel. De kaarten klimmen op in moeilijkheidsgraad.

Rushhour is een spel waar reeds meer dan 1 miljoen exemplaren van verkocht zijn en reeds 14 onderscheidingen behaald heeft; een steengoed spel.

Rush Hour is een puzzel waarbij je steeds de rode auto uit een parkeergarage moet zien te krijgen. Het spel bevat een set opdrachtkaarten in stijgende moeilijkheidsgraad. Elke kaart toont hoe je de verschillende autos of vrachtwagens in het raster van 6 vakken op 6 moet plaatsen. Vervolgens moet je de rode auto vooruitschuiven naar de uitgang toe. Helaas staan in bij het begin de andere wagens serieus in de weg (wat natuurlijk ook de bedoeling is). Door de andere wagens nu in hun rijrichting vooruit of achteruit te schuiven (opzij is niet mogelijk) kun je door goed nadenken een volgorde bedenken waarin dat mogelijk moet zijn. Als je de rode auto eindelijk uit de parkeerchaos kunt krijgen, slaak je wellicht een zucht van verlichting. Als je daarna het opdrachtkaartje omdraait, zie je het minimum aantal stappen waarin deze opdracht kon uitgevoerd worden. Misschien ga je dan je "kick" iets meer relativeren.

Aantal spelers: 2 - 4

Leeftijd: vanaf 8 jaar

Inhoud:
- 40 kaarten
- voertuig

Aanvulset is nieuw; nog in de plastic folie.Rushhour 2 aanvulset - Thinkfun  (nieuw) - 1
Rushhour 2 aanvulset - Thinkfun  (nieuw) - 2