Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 20,00

Aantal op voorraad:  1

De Kolonisten van Catan kaartspel: Politiek en Intrige

Art. Nr. 5231

Omschrijving:
Herziene editie.
Deze set is bedoeld voor spelers die meer leven in hun steden willen en die ervan genieten om de andere speler op het verkeerde been te zetten. Deze uitbreidingsset leent zich uitstekend om het Kolonisten kaartspel wat meer diepte te geven.
De set is sterk gericht op het binnenhalen van overwinningspunten en de constructieve en destructieve actiekaarten maken het spelen van deze set tot een grotere uitdaging.

De centrale gebouwen in deze set zijn het Raadhuis en de Kerk. De kaart Metropool is zeer bijzonder en staat de speler toe uitbouwingen boven of onder aangrenzende landschappen te plaatsen.

Alle kaarten in deze uitbreiding zijn geselecteerd op hun politieke waarde. Goudopbrengsten kunnen worden verhoogd, gebeurtenissen kunnen worden gemanipuleerd, op gebouwen van tegenstanders kan worden geparasiteerd en er kan bescherming worden geregeld tegen alle nadelige gebeurtenissen in het spel.

Om met deze set te kunnen spelen is de basisset van het Kolonisten Kaartspel vereist.

Aantal spelers: 2

Leeftijd: vanaf 12 jaar

Speelduur: ca. 45 minuten

Spel is in compleet en in zeer goede staat; doosje heeft gebruikssporen.De Kolonisten van Catan kaartspel: Politiek en Intrige - 1
De Kolonisten van Catan kaartspel: Politiek en Intrige - 2