Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 6,00

Aantal op voorraad:  1

Op zoek naar Lutjebroek - 999 Games (nieuw)

Art. Nr. 487

Omschrijving:
Weet jij waar Lutjebroek ligt? Ligt dat ten zuiden van Arnhem? Of misschien ten westen van Utrecht? Maar toch zeker ten noorden van Maastricht!
Wie zoveel van de Nederlandse topografie weet, dat hij deze vragen zonder na te denken beantwoordt, heeft goede kansen om dit spel te winnen.
Wie die kennis niet heeft, moet hopen dat de anderen dat niet in de gaten hebben of dat de door hem getrokken kaart een plaats uit zijn geboortestreek toont.

Iedere speler begint met vier fiches (punten). Aan het begin van het spel ligt er 1 kaart met een plaatsnaam op tafel. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart van de stapel en heb je twee mogelijkheden. Je kunt de kaart in de verticale rij leggen, waarbij je ervoor zorgt dat de plaats op de kaart ten noorden ligt van de plaats eronder en ten zuiden van de plaats erboven. Je mag de kaart ook in de horizontale rij leggen, maar dan moet de plaats ten oosten van de plaats links ervan en ten westen van de plaats rechts ervan.

De andere spelers kunnen jouw beslissing betwisten. In dat geval worden de betreffende kaarten omgedraaid. Wie gelijk heeft, krijgt een fiche van de speler die ongelijk had. Na 15 kaarten volgt er een tussentelling. Alle spelers schatten nu hoeveel kaarten er verkeerd liggen. Wie dat het beste doet, krijgt 2 fiches.
Je wint als jij aan het einde van het spel de meeste fiches hebt.

Aantal spelers: 2 - 6

Leeftijd: vanaf 10 jaar

Inhoud:
- 200 locatiekaarten
- 2 intermezzokaarten
- 1 richtingskaart
- 35 houten fiches
- spelregels

Spel is nieuw, nog in de plastic folie.Op zoek naar Lutjebroek - 999 Games (nieuw) - 1
Op zoek naar Lutjebroek - 999 Games (nieuw) - 2