Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 17,50

Aantal op voorraad:  1

Heilig of geilig

Art. Nr. 4091

Omschrijving:
In dit spel probeer je erachter te komen, door het geven van 3 aanwijzingen, wie van je vrienden Heilig en wie Geilig is. Laat jij je misleiden tot het geven van een antwoord dat je er spontaan uitfloept? Of blijf jij, hoe groot de verleiding ook is, met je beide benen stevig aan de grond?

Het spel bevat 300 kaarten en op elke kaart staat een onderwerp dat geraden moet worden en drie aanwijzingen. Het onderwerp kan een voorwerp, voedsel, dier of handeling zijn.

Waar denk jij aan bij het horen van: "Iedereen kijkt naar mij als ik het doe?" Heb je geen idee, dan volgt de tweede aanwijzing: "Ik doe het in de meest acrobatische houdingen." Als je het dan nog niet weet krijg je de 3e aanwijzing: "Ik bereik grote hoogtes." Afhankelijk van hoe snel jij het juiste antwoord geeft (in dit geval: trapezewerker) mag je een vastgesteld aantal (4,3,2 of 1) plaatsen vooruit richting Heilig. Bij een fout antwoord moet je achteruit richting Geilig op het spelbord. Wie het eerst bij Heilig is, die heeft gewonnen.

Aantal spelers: 2 - 6

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Inhoud:
- 300 speelkaarten
- spelbord
- interieur met kaarthouder
- 6 pionnen
- spelregels

Verder nodig: je beste vrienden, drank en kaarslicht (niet inbegrepen)

Spel is compleet en in zeer goede staat.Heilig of geilig - 1
Heilig of geilig - 2
Heilig of geilig - 3
Heilig of geilig - 4