Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 12,50

Aantal op voorraad:  2

Carcassonne - Het rad van fortuin (nieuw)

Art. Nr. 31360

Omschrijving:
In deze opzichzelfstaande variant van het bekende legspel bouwen de spelers zoals gebruikelijk gezamenlijk de Franse stad Carcassonne op met al haar wegen, steden, kloosters en weiden. Maar konden ridders, monniken, struikrovers en boeren jarenlang ongestoord hun gang gaan, nu bepaalt een geheimzinnig rad van fortuin de dagelijkse gang van zaken in Carcassonne.

De pest stuurt horigen naar huis en de hongersnood moet bestreden worden. De spelers krijgen echter ook extra punten voor ridders die belasting innen. Wie op het goede moment op de juiste plek is, kan zijn lot in positieve zin beinvloeden.

Wie het basisspel al kent, zal dit spel gemakkelijk leren. Het Rad van Fortuin voegt namelijk maar een paar eenvoudige spelregels toe, die het spel echter wezenlijk anders maken. Deze versie van het basisspel kan uitstekend met alle andere bestaande uitbreidingen op Carcassonne gecombineerd worden.

Carcassonne is zowel bij families als bij veelspelers geliefd, omdat het ondanks de eenvoudige spelregels voldoende diepgang heeft. Het vleugje geluk geeft iedereen de mogelijkheid om tot het einde om de winst mee te doen.

Aantal spelers: 2 - 5

Leeftijd: vanaf 10 jaar

Spelduur: 30 - 45 minuten

Inhoud:
- 72 landtegels
- 1 houten varken
- 1 scorespoor
- 40 horigen in 5 kleuren
- 1 rad van fortuin
- spelregels

Spel is nieuw, nog in de plastic folie.Carcassonne - Het rad van fortuin (nieuw) - 1