Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 4,00

Aantal op voorraad:  1

Time is money

Art. Nr. 2917

Omschrijving:
Wilt u rijk worden? In het geld zwemmen? Geen probleem: u krijgt 60 seconden en geen seconde meer... want tijd is geld. Wie na 3 ronden de meeste miljoenen bezit, heeft gewonnen.
Spanning en plezier in overvloed in dit leuke dobbelsteen-actiespel.

Het spel kent drie ronden. De eerste speler laat de dobbelstenen rollen en graait zoveel mogelijk geld. Welke biljetten dat zijn bepalen de dobbelstenen. In zijn beurt mag de speler net zo vaak gooien als hij wil.
In de eerste ronde heeft hij daarvoor slechts 10 seconden, in de tweede ronde 20 seconde en in de derde ronde 30 seconden. De speler moet deze tijd zelf inschatten. Als hij de toegestane tijd overschrijdt, kost hem dat geld! Vanzelfsprekend mag hij tijdens zijn beurt niet op de stopwatch of op een andere klok kijken.

Dit spel kent heel eenvoudige spelregels, speelt simpel maar biedt een heel aparte speelsfeer. Iedereen is betrokken bij het controleren van de genomen bankbiljetten. Het is niet makkelijk om inwendig te seconden te tellen, terwijl je ook nog eens de dobbelsteencombinaties moet bestuderen en rekening houden met eventuele extra 5 seconden.

Aantal spelers: 2 - 5

Leeftijd: vanaf 10 jaar

Inhoud:
- 1 stopwatch, inclusief batterijen
- 6 speciale dobbelstenen
- 6 x 50 bankbiljetten
- spelregels

Spel is compleet en in zeer goede staat.Time is money - 1
Time is money - 2
Time is money - 3