Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 7,50

Aantal op voorraad:  1

French kiss party (16+)

Art. Nr. 2058

Omschrijving:
Het uitdagende spel voor singles.
Ben je single? Heb je een oogje op iemand en wil je stappen ondernemen? Heb je zin in spanning en sensatie, misschien zelfs ook na dit spel? Heb je behoefte om elkaar op een hele gezellige manier beter te leren kennen? Of wil je wel eens uitbundig plezier hebben met je vrienden en vriendinnen?
Speel dan het spel French Kiss Party.

Het spel is een uitdaging voor alle singles die persoonlijke vragen niet uit de weg gaan en opdrachten durven uit te voeren met het doel te verleiden en elkaar beter te leren kennen.

Nodig je single vrienden en vriendinnen uit waarmee je dit spel dolgraag wilt spelen. Minimaal twee vrouwen en twee mannen.
Draai de pijl rond, ga door middel van vragen en opdrachten in de categorieen Sensatie en Spektakel de uitdaging aan en probeer de vooraf gekregen doelen zo snel mogelijk te realiseren.

De meer dan 240 vragen en opdrachten op het gebied van vriendschap en liefde zijn romantisch, sensueel, hilarisch en gedurfd.
Maar wees gerust, de joker kan jou altijd uit lastige situaties redden.

De uiteindelijke winnaar kiest zijn of haar partner om samen het stel-van-het-spel te vormen.
En tot slot volgt voor beiden een heerlijke verrassing.

Door het pocketformaat is dit spel gemakkelijk mee te nemen en kan het overal en altijd gespeeld worden: op het strand, in de huiskamer, aan het zwembad of in de tent.

Leeftijd: vanaf 16 jaar

Spel is compleet en in zeer goede staat.French kiss party (16+) - 1
French kiss party (16+) - 2
French kiss party (16+) - 3