Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 12,50

Aantal op voorraad:  1

I Know

Art. Nr. 1974

Omschrijving:
I Know combineert trivia met strategie.
Je krijgt een vraag, daarna mag je bepalen hoeveel hulp je krijgt om de vraag te beantwoorden. Dan probeer je te raden hoe je medespelers het er van af brengen.
I Know geeft iedereen de kans om te excelleren en strategisch te spelen.
Dit nieuwe spelmechanisme maakt het trivia spel uniek in zijn soort.
Het is meer dan alleen een trivia spel, en je hoeft geen trivia expert te zijn om van dit spel houden.

Het spel bevat 1600 vragen in 4 categorien. Elke vraag bevat 3 aanwijzingen die varieren in moeilijkheidsgraad, welke je dichter bij het antwoord brengen. Denk je dat je het antwoord na 1 aanwijzing al weet? Of laat je liever de andere spelers voor gaan? Strategie is een essentieel onderdeel van dit spel.

Door de unieke meervoudige structuur van de vragen, zul je tijdens het spel merken dat je minder vragen nodig bent dan in een traditioneel vraag en antwoord spel. Dit betekent dat je dus veel meer plezier kunt beleven aan het spel.

Een ander element in dit spel is dat je de mogelijkheid hebt om te bepalen hoe de andere spelers het er van af brengen. Als je altijd weet hoe de andere spelers antwoorden kun je net zo ver komen zelfs al zou je alle antwoorden niet weten. Weet jouw vriend alles over sport? Zal je vriendin struikelen over de science vragen? Als je het goed speelt, win je het spel.

I Know is een nieuw en uitdagend bordspel, waarin je meer nodig hebt dan alleen kennis en geluk om te winnen. Als je je vrienden goed kent en je bent niet bang om op hun te wedden, dan kun jij de winnaar zijn.

Aantal spelers: 2 - 6

Spelduur: ca. 2 uur

Inhoud:
- 400 kaarten met 1600 vragen
- speelbord
- 6 pionnen
- 6 wed pionnen
- categorie fiche
- 25 witte fiches
- 25 zwarte fiches
- spelregels

Spel is compleet en in zeer goede staat.I Know - 1
I Know - 2
I Know - 3