Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 15,00

Aantal op voorraad:  1

Aneras Arena

Art. Nr. 1417

Omschrijving:
Avonturiers uit alle windstreken komen bijeen om dit toernooi te winnen.
Speel met je favoriete held (dwerg, strijder, dief of bruut) en versla je tegenstanders in dit 3D bordspel. Maar pas op dat jouw held niet wegzakt in het woeste water.

Uitgebreid:
Ver van ons vandaan ligt een bijzondere wereld, verscholen achter een waterval. De Waterval is de enige doorgang naar de onbekende buitenwereld. De held Arena is het als enige gelukt zijn wereld te verlaten en levens terug te keren.
De Wijsheid die hij daar opdeed is zeer gevaarlijk en alleen bestemd voor de besten. Daarom bouwde hij een arena en deelde zijn Wijsheid met de overwinnaar van het toernooi dat hij daarin organiseerde.
In de sterren boven Aneras Wereld staat geschreven wanneer de tijd weer is aangebroken om het toernooi in de arena te houden.
Avonturiers uit alle windstreken komen voor deze strijd bijeen. De winnaar van het toernooi verkrijgt De Wijsheid van Anera. Om De Wijsheid nooit verloren te laten gaan geeft de winnaar deze door aan de winnaar van het volgende toernooi. Zij vormen tezamen De Orde van Anera en staan in hoog aanzien bij alle andere inwoners van Aneras Wereld.
Elke speler strijdt in dit spel om De Wijsheid te vergaren. De arena is omringd door water en bestaat uit pilaren die voortdurend van hoogte veranderen. Spelers kunnen kiezen uit vier verschillende helden, ieder met zijn eigen sterktes en zwaktes.
Doel van het spel is als enige speler in de arena over te blijven. Versla je tegenstanders in de strijd of sla ze van hun pilaren af, maar pas op dat de pilaar waarop je staat niet wegzakt in het woeste water.

Dit is een bordspel en tegelijk een miniaturenspel.

Door meerdere dozen te combineren kun je met zo veel spelers als je maar wilt spelen.

Aantal spelers: 2 - 4

Leeftijd: vanaf 14 jaar

Speelduur: ca. 60 minuten

Inhoud:
- 8 dobbelstenen
- 14 counters
- 32 pilaarstenen
- 4 miniaturen
- 4 score kaarten
- spelregels

Spel is compleet en in nieuwstaat; spelmateriaal is ongebruikt en miniaturen zijn nog onbeschilderd.Aneras Arena - 1
Aneras Arena - 2
Aneras Arena - 3
Aneras Arena - 4