Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 12,50

Aantal op voorraad:  1

Kippevel - nacht op het kerkhof (nieuw)

Art. Nr. 1364

Omschrijving:
Dit kerkhof is tot leven gekomen.
Je bent met je Kippevel vrienden opgesloten op het kerkhof. Om te ontsnappen moet je het Spook zonder Hoofd vernietigen.

Je beschikt over twee figuren die hun weg doorheen een kerkhof zoeken. Onderweg moeten ze minstens 1 magische ring vinden om de eindopdracht te mogen uitvoeren.
Het vak waar je terecht komt, bepaalt of je een kaart krijgt, vastgegrepen wordt of gewoon definitief verdwijnt in een open graf.
Sommige kaarten veranderen je in een tijdelijk monster, waardoor je eerst iets anders moet doen. De vloer van het speelbord kan bewegen, dus goed onthouden waar de interessante vakken zijn.

Kijk uit waar je loopt. Als de graftombes bewegen, verschuift de grond onder je voeten en voor je het weet val je in een open grafkuil. Pas op voor weerwolven, geesten en de levende pop van de buikspreker! Die verschijnen op de kaarten en kunnen iemand in een monster veranderen.
Zoek een tover ring en ga op weg naar het Spook zonder Hoofd. Gooi de schedel in de schoorsteen van de griezelige Crypte - als het Spook zonder Hoofd ervoor op de vlucht slaat, kun je ontsnappen...

Aantal spelers: 2 - 4

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Inhoud:
- speelbord
- 3 schuivende platforms
- 8 pionkaarten
- 36 kaarten
- 8 pionnen
- 3 graftombes
- Spookschieter
- Schedel
- Vel met kartonnen onderdelen
- stickervel
- 2 dobbelstenen
- spelregels

Spel is nieuw, nog in de plastic folie.Kippevel - nacht op het kerkhof (nieuw) - 1
Kippevel - nacht op het kerkhof (nieuw) - 2