Deze pagina gevonden via een zoekmachine? Ga dan hier naar Wilma's Spellen en Puzzels

Prijs: 7,50

Aantal op voorraad:  2

Klabats (nieuw)

Art. Nr. 100

Omschrijving:
Bij Klabats moet je op alles voorbereid zijn en in een enkele tel schakelen.
Hoeveel benen hebben 3 spinnen en 2 giraffen samen? Wees pijlsnel en schrijf je antwoord op de opklapbare arm. Laat het los en... KLABATS. Je antwoord schiet in het midden van het speelveld. Ligt jouw antwoord onderop? 30 - Oeps... dat is niet het goed.
Wiens opklapbare arm was de volgende? 32 van harte, je bent de winnaar van deze ronde! Je wint het spel als je als eerste 10 speelrondes gewonnen hebt.

Doel van het spel is als eerste tien kaarten te verzamelen door tien vragen goed te beantwoorden.
Plaats het speelbord midden op de tafel. Iedere speler heeft een opklaparm voor zich en een pen in zijn hand. De eerste speler is de lezer, draait aan de pijl, pakt een kaart en leest de vraag voor bij de kleur die de pijl aanwijst. De andere spelers schrijven zo snel mogelijk hun antwoord op de opklaparm pas op voor strikvragen! en laten hem dan klabats! los. Vervolgens trekken de spelers de opklaparmen een voor een terug om te kijken wie als eerst het goede antwoord gaf. Diegene krijgt een punt en mag de kaart houden. Wis daarna de antwoorden, de volgende speler is de lezer en pakt een nieuwe kaart. Wie als eerste tien punten haalt, is de winnaar.

Aantal spelers: 2 - 5

Leeftijd: vanaf 8 jaar

Inhoud:
- scharnierend spelbord
- 50 spelkaarten met 500 vragen
- 4 uitwisbare pennen
- spelregels

Spel is nieuw, nog ingesealed.Klabats (nieuw) - 1
Klabats (nieuw) - 2